Maandelijks organiseer ik bezinningswandelingen in de buurt van Bilthoven, bedoeld om je te (her)bezinnen op jezelf, je (vrijwilligers)werk, je relaties, je vrijetijdsbesteding en je dagelijkse leefomgeving:

  • Wat speelt er op dit moment in mijn leven…?
  • Waar ging het me ook alweer om?
  • Wat is nou eigenlijk ècht belangrijk voor mij?

Dit kunnen wandelingen zijn van een ochtend, middag of een hele dag. Centraal staat dat je op een ontspannen & eenvoudige manier op onderzoek uitgaat. Tijdens het lopen worden oefeningen en inspiraties aangereikt, waarbij je leert om je stappen en bewegingen in het dagelijks leven met aandacht te nemen. Je wordt her-innerd aan je diepere wezen, je diepere verlangen, en je diepere weten. We gaan dus niet zomaar wandelen, maar oefenen met het bewustzijn erbij. Dit zou je ook “meditatief lopen” kunnen noemen. Daarbij help ik je steeds weer terug te keren naar je actuele persoonlijke thema en krijg je weinig kans om af te dwalen. Voel je je aangesproken om één of meerdere keren mee op weg te gaan? Durf je het aan om je mee te laten “vervoeren” op je eigen innerlijke reis…? Je bent van harte welkom!

Data: donderdag 28 juli (bij Vorden), en verder op 25 augustus, 22 september, 20 oktober, 17 november en 15 december 2016

Startpunt & wandellocatie: het Leijense Bos (op loopafstand van station Bilthoven)

Kosten: 30 euro per dagdeel en 55 voor een hele dag (particulier tarief of ZZP-er) en bij vergoeding werkgever: 70 euro per dagdeel en 125 voor een hele dag (inclusief BTW).