Cursus “Dansen van Binnenuit”:

Deze cursus bestaat uit een combinatie van dansimprovisatie, -meditatie en –expressie. Het doel is om je lichaam te laten bewegen zoals het wil èn zoals goed is voor jou. Het gaat er in deze cursus niet om om goed, mooi of supersoepel te dansen; het maakt ook absoluut niet uit of je lichaam stijf is of flexibel, of je lichamelijke beperkingen hebt, of je dik of dun bent, enzovoort. Waar het om gaat is om in beweging te komen en te ervaren wat er dan gebeurt…

1450786_541410582618165_1505905101_n

In een veilige omgeving laat ik je telkens weer teruggaan naar je kern. Hiervandaan kun je onnodige spanning uit je lijf dansen, jezelf steeds meer vrijmaken en jezelf (van binnenuit) uitdrukken. Dit gebeurt rondom verschillende thema’s zoals bijvoorbeeld ruimte, ontspanning, contact, passie en loslaten. In deze danscursus kun je een stukje inspiratie opdoen en nieuwe mogelijkheden verkennen, maar het belangrijkste is om plezier te hebben in het bewegen. Vanuit jezelf en in ontmoeting met anderen.

Deze dansdagen worden verzorgd door Judith van Woudenberg. Haar inspiratie komt vanuit diverse bronnen, zoals de Vijf Ritmes, Afrikaanse dans, Feldenkrais, Dansimprovisatie en Kum Nye. Daarnaast is zij opgeleid in het energetisch, lichaamsgericht coachen & trainen. Op gedoseerde wijze verweeft en integreert ze diverse stromingen en bewegingsstijlen met elkaar. Haar begeleidingsstijl is zowel onderzoekend, open, ruimhartig en speels als zorgvuldig, respectvol  en diepgaand.