Voor alle moeders met pit, durf en lef….

… èn de wens om de kwaliteit van leven met hun kinderen te verbeteren

MoedIG staat voor: “Moeder Intervisie Groep” en richt zich in principe op alle moeders met één of meer kinderen waarvoor je (full- of parttime) zorg draagt. Hierin onderzoeken we zowel de relatie(s) tussen jou en je kind(eren), als ook die van het kindstuk in jezelf met jou als volwassene. Het idee van intervisie is dat –doordat je jezelf helemaal inleeft in de ander en je eigen verhaal even opzij zet- je er helemaal voor elkaar kunt zijn. Tegelijkertijd zal er toch ook vaak herkenning zijn, omdat we –als het goed is- de universele kanten van het moederschap (en het mens-zijn) zullen tegenkomen. Deze thema’s in een besloten groep nader onderzoeken kan een diepe erkenning geven van jezelf als moeder, met alle pijnlijkheden en frustraties die er ook bij horen. En dat vraagt om lef: vandaar de titel.

Het betreft een cyclus van 7 bijeenkomsten, waarbij je jezelf bij voorkeur voor alle keren verbindt (ten behoeve van de diepgang & verbinding met een vaste groep vrouwen).

Wanneer: op de woensdagochtenden van 9.30 – 12.30 uur

Waar: De Verdieping aan de Kanonsdijk 7 te Groenekan  (vlakbij Utrecht)

Kosten: 30 euro per keer, 195 voor de hele cyclus (incl. koffie, thee en BTW); Early Bird: 25 en 165 euro

Er is plek voor maximaal 8 vrouwen. Schroom niet om contact op te nemen als dit bedrag te hoog voor je is: samen bekijken we dan wat je hiervoor wèl kunt en wilt betalen.