Eén of meerdere persoonlijke coachingssessies kunnen prettig zijn als je voor een specifiek dilemma wat meer individuele aandacht zou willen hebben. Ik bied keuze uit 3 soorten benaderingen:

  • Lichaamsgerichte coaching, met de focus voornamelijk op de fysieke beleving van specifieke gebeurtenissen in je leven, die nu of in het verleden speelden, maar jou nog immer (in meer of mindere mate) bepalen. Ik werk hierbij vooral energetisch, d.w.z. kijkend naar het hele lichaam met de energie die er is en wat er op dat moment speelt. Mijn uitgangspunt is dat de energie die zich in het verleden in het lijf heeft vastgezet (door terugkerende neigingen en patronen; bevroren emoties, gedachten en concepten over jezelf).
  • Mindful Coaching, met de nadruk op een milde, vriendelijke, niet-oordelende houding jegens jezelf. we werken o.a. met de innerlijke criticus en het principe van metta: het sturen van liefde & bescherming naar jezelf & alle mensen die deze aarde bewonen.Deze kracht is zowel zacht als ferm & vastberaden en vertoont kenmerken van een zachtmoedige krijger (beeld uit het Tibetaans Boeddhisme).
  • Ubuntu-coaching, met het accent op het mens-zijn in verbinding met de jouw omringende wereld en het grotere geheel. Deze coaching is geïnspireerd door deze bijzonder eenvoudige doch inspirerende Afrikaanse leefwijze, welke -als je dit eenmaal gaat begrijpen & integreren- verregaande consequenties kan hebben voor je hele werken en handelen..
Wat je ook kiest of aanspreekt; bij alles staat de adem centraal, en natuurlijk vertoont de ene benadering ook elementen van het ander…!

Plek: BK10 (Vogelenbuurt) te Utrecht, eventueel op eigen lokatie

Kosten: afhankelijk van je inkomen en wie het betaalt (zelf of werkgever).