Judith van Woudenberg (1968) is vaste trainer en begeleider bij Garuda Trainingen. Zij studeerde (medisch-gerichte) biologie en medische antropologie, met als specialisatie gezondheidsvoorlichting en –opvoeding (GVO). Zij deed aids-onderzoek in Zimbabwe en werkte daarna als gezondheidsvoorlichter, m.n. op het gebied van soa/aids, relaties en seksualiteit. Na haar voortgezette opleiding Beleid en Management ging ze als -freelance- trainer aan de slag. Sinds 1998 runt ze haar eigen trainingsbureau vanuit het midden van het land.

Vanuit een lichaamsgerichte/energetische invalshoek geeft Judith coaching en training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, (innerlijk) leiderschap en (interculturele) communicatie. Zij volgde uitgebreide scholing bij het Instituut voor Toegepaste en Integrale Psychologie, o.a. Instrumenten voor Hulp, de Energetische Opleiding en Psychosociale Werkvormen. Vervolgens heeft ze bij Hans Korteweg van Kern van de Zaak een Dromenopleiding gedaan en in Zwitserland bij Andrea Juhan een intensief Dans- en bewegingsprogramma “Undercurrents”.

Daarna kwam een tijdelijke opleidingspauze, een uitgebreide bezinning op haar loopbaan en de geboorte van haar zoon en dochter. In 2011 volgde zij de Leergang Systemisch Werken voor Professionals bij Elly te Brake en een jaar later de Bodynamic Foundation Training bij Bodynamic International. Sinds 2003 is zij student aan de Ridhwanschool of Human Development van A.H. Almaas (Diamond Approach), een doorgaande school voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Rode draad in haar loopbaan is de verwondering over het leven en de zoektocht naar de essentie hiervan. Ze helpt mensen met het in contact brengen met wie ze werkelijk zijn en met wat ze ècht willen in hun leven. Om vervolgens vanuit die kern in beweging te komen en zichzelf tot uitdrukking brengen. En (meer) te leven vanuit overgave en bezieling.