Deze dag organiseer ik i.s.m. een aantal andere vrouwen, waarvan jij er één kan zijn. Het idee is om het fifty-fifty te doen, d.w.z. dat de helft van de groep bestaat uit betalende deelnemers en de andere helft met mij mee co-creëert. Het is dus aan jezelf (èn je portemonnee) wat je wilt: heb je zin & tijd en vindt je het leuk om iets bij te dragen, of wil je lekker rust en doe je liever even niets (extra’s)…? Die keuze is aan jou. Hierbij is je eigen creatieve inbreng ook welkom. Alle cocreatoren betalen een basisbijdrage van 15 euro voor k/t, zaalhuur + de lunch. De andere deelneemsters betalen een bedrag van 75 euro voor de hele dag: dit is inclusief zaalhuur, eten en begeleiding. De andere deelneemsters betalen een bedrag van 75 euro: dit is (bij benadering) de waarde van de hele dag, inclusief zaalhuur, eten en begeleiding. Hoewel deze natuurlijk eigenlijk onbetaalbaar is…;-) 

Inhoud/ wat gaan we eigenlijk doen..? De titel zegt het al: we gaan waarde creëren. Wat voor waarde zoal…? Alle soorten waarden, die je maar kunt bedenken: eigenwaarde, vrouwenwaarde, meerwaarde, groepswaarde, etc. Allereerst gaan we natuurlijk samen verkennen wat waarde überhaupt is. Om van daaruit te onderzoeken welke waarde wij als unieke vrouw hebben, en welke wij tezamen hebben. En deze ook aan elkaar en onszelf schenken. Zelf wil ik het begin en het einde verzorgen en tussendoor -als een Muze in het Veld- voor de nodige draadjes zorgen, linkjes leggen & verbindingen tot stand brengen.

Doe je mee op deze jaarlijks terugkerende Internationale Vrouwendag…? Schrijf je in, en geef daarbij aan met welke wens je wilt deelnemen…!