Een hele dag in een klein gezelschap op (e/o in) het water, waarbij er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht & intimiteit. We zullen varen over de Maas + haar zijtakken, met maximaal 5 vrouwen in totaal. Het wordt een unieke ervaring: met sharings, mogelijke poedelmomentjes en potluck-lunch op een prachtig plekje aan de oevers van de Betuwe. Dit alles onder de bezielende èn bezeilende begeleiding van Sylvia Ahsmann & Judith van Woudenberg, die je weten te verrassen en te verleiden om alles uit jezelf te halen. We gaan genieten van de elementen… meedeinen op de golven… de wind ervaren… in het moment zakken… in het moment zijn, één met de natuur. En ontdekken wat jou dit brengt…!

De verschillende zeildagen staan elk in het teken van een specifiek THEMA, rondom een specifiek ELEMENT met een bijbehorende (werk-)VRAAG, zoals:

  • Wat wil er ontluiken in jou…?
  • Hoe waait de wind in jouw leven, en waar kom je dan zoal terecht…?
  • Hoe kun je (meer) meebewegen op de golven van het leven…?

DATA: donderdag 25 april, zaterdag 25 mei & woensdag 26 juni (ongeveer van 10.00 –  17.00 uur)

AANMELDING: los of als (vriendinnen-, kennissen-/familie/collegiaal) groepje

KOSTEN: 95 euro p.p. of 240 per drietal (o.a. voor de benzine & begeleiding), inclusief BTW. Wil je je meteen voor meerdere zeildagen opgeven, dan krijg je daarbij 10 euro korting per dag.