Een serie verdiepende workshops rondom “Collectief leiderschap”, zowel los als in z’n geheel te volgen, met als kernthema: hoe kunnen we Afrikaanse Ubuntu toepassen en integreren in ons eigen alledaagse leven en werken? Met wellicht een positieve uitstraling naar alles en iedereen die ons omringt en waarvan wij houden… Geïnspireerd op datgene wat o.a. Nelson Mandela en Bisschop Tutu (voor-)leefden en op zo’n innemende wijze lieten zien en wat ten tijde van de Waarheids- en Verzoeningscommissie zo intens naar voren kwam.

Andere thema’s die voorbij komen zijn:

  • (menselijke) duurzaamheid
  • de kracht van de gemeenschap
  • de wijsheid van het hart
  • en de kunst van het samenleven

Deze bijeenkomsten worden zoveel mogelijk gericht op de eigen beleving & met als (uiteindelijk) doel integratie in je dagelijkse leven. Het is fijn als je hiervoor (bij mij of iemand anders) een introductieworkshop hebt gevolgd (over wat Ubuntu nou eigenlijk is), maar het is geen must. Oprechte belangstelling en openheid voor nieuwe invalshoeken zijn minstens zo belangrijk.

Data: maandelijks op donderdagmiddagen (van 14.00 – 16.30 uur); eerstvolgende workshop “De waarde van Afrikaanse Ubuntu in organisaties” vindt plaats op 14 juni.

Locatie: De Verdieping (tussen Utrecht en Groenekan)

Kosten: 40 euro per keer (35 Early Bird), inclusief BTW; 75 bij vergoeding werkgever (70 EB), exclusief BTW. *Early Bird geldt voor aanmelding en betaling tot een week voor aanvang. Heb je interesse, maar vind je de prijs te hoog: geef het aan. Dan kunnen we gezamenlijk bekijken wat een realistisch bedrag voor je is.